Okky – Paul, South Jakarta

Location: Jalan Guntur, Jakarta Selatan. Dekat Pasaraya Manggarai

If there’s a place my mom has taken me to since the day I was born (well, yeah.. I’m exaggerating I know. I would still be at the hospital on the first day after I was born huh?), Okky and Paul would be it. They began with a small cake shop on Jalan Guntur in South Jakarta (ask people, where is “kantor CPM Guntur”, then you’ll get the direction. It’s near Pasaraya Manggarai). Now, they occupy a larger building allowing customers more rooms to select their choice of cakes more comfortably. The cakes never cease to amaze me. Say, Risol Ragout, Pastry Udang, Bacang, Arem Arem, Jajan pasar,chocolate cakes, pralines and many more. And don’t you dare skipping the Eclair. Soooo good…  Perfect for arisan, meetings or a bad mood after getting stuck in the traffic for two hours 🙂

====================================================

Ini toko kue yang sudah dikenalkan ke gue dari jaman gue masih piyik banget 🙂 Dulu sih tokonya kecil banget, di Jalan Guntur Jakarta Selatan (deket pasaraya manggarai. tanya aja dimana CPM guntur. udah deket tuh sama tokonya) tapi sekarang udah jadi lebih besar jadi konsumen bisa milih2 kue dengan lebih tenang. isol Ragout, Pastry Udang, Bacang, Arem Arem, Jajan pasar, chocolate cake dan coklat coklat praline hanya sebagian dari makanan yang mereka jual. Jangan lupa beli eclair-nya. Hhmmmm… Sooo good. Buat arisan, meeting di kantor atau cuma karena bete abis kejebak macet dua jam? Mampir aja ke sini

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: